Websoftware
voor ingenieurs- en adviesbureaus

Door onze ondersteuning kunt
u zich concentreren op waar ú goed in bent!

Flora en Fauna Quickscans

Met Q-Scan beperkt u zich tot de essentie. De benodigde gegevens verzamelen en ter plaatse de situatie vastleggen.

Voor een gemiddelde Flora en Fauna Quickscan wordt 3 à 4 uur bespaard.

Q-Scan organiseert uw rapport. U dient eenmalig*) energie te steken in de opzet van het rapport. Hierbij assisteren we u. In deze opzet wordt niet alleen de layout van het rapport vastgelegd, er komt ook een opnameformulier tot stand dat specifiek is voor het rapport. Bovendien kan ieder rapport individueel worden bijgesteld.

Ieder nieuw rapport is minimaal werk. Uitermate belangrijk is, dat u veel beter overzicht heeft. Daardoor wordt het aantal fouten gereduceerd. Betere kwaliteit, minder tijd kwijt aan controle. U bespaart uren per rapport.

Ook bij Q-Scan geldt dat het rapport direct beschikbaar is op het moment dat alles er in zit.

Q-Scan is eigenlijk een ontzettend veelzijdig instrument. Het maakt op zich niet uit wat er gerapporteerd moet worden - Flora en Fauna Quickscans zijn slechts één mogelijkheid. Zodra een enigszins complexe opname+rapportage vaker of in grotere aantallen gedaan moet worden, biedt Q-Scan een perfecte oplossing.

*) U kunt ook meerdere types rapporten naast elkaar hanteren. Maar ook dan zal de meeste energie in het eerste rapport gaan zitten. Andere types zijn meestal afgeleiden van het eerste rapport.