Websoftware
voor ingenieurs- en adviesbureaus

Door onze ondersteuning kunt
u zich concentreren op waar ú goed in bent!

Nieuws

21 januari 2022 Bouwkundige opname app nu bullet proof
De opnames met BWNR zijn onder de motorkap ingrijpend vernieuwd. Hierdoor kunnen opnames ook onder de moeilijkste omstandigheden qua internetverbinding probleemloos en snel doorgaan en is de kwaliteit gegarandeerd. De gebruiker merkt hier weinig van, het systeem regelt het.
24 augustus 2021 Opnames geluidisolatie in verband met verkeerslawaai Milieudienst Rijnmond (DCMR)
Vanwege Corona heeft het project stil gelegen voordat de geplande opnames begonnen. Opnames waren gepland in maart 2020 maar de DCMR besloot om het vanwege Corona volledig stil te leggen. In juli 2021 is besloten dat de kust veilig is en zijn inspecteurs op pad met onze nieuwe applicatie. Hiermee worden woningen opgenomen - maten van ruimtes, gevels, openingen (ramen, deuren, ventilatie), gebruikte materialen. Op basis hiervan wordt direct het geluidniveau in de ruimtes berekend en wordt automatisch een rapport gegenereerd.
2 februari 2021 Q-Scan ecologische quickscans flora en fauna
Op aangeven van BK Bouw- en Milieuadvies functionaliteit toegevoegd op tabel gebied, waardoor we nog meer verschillende tabeltypen aankunnen. De applicatie blijft heel zorgeloos en effectief draaien.
27 augustus 2020 Weer dashboard
Als je buiten werkt, wat veel gebeurt bij mensen die verschillende soorten opnames doen, wil je weten wat het weer doet. Dat geldt natuurlijk ook voor buitensporters en andere mensen die veel buiten moeten zijn. Bij buienrader en het knmi moet je veel klikken om een paar dingen te weten te komen. Zijn er buien? Wat is de temperatuur? Zicht? Wind? Dit tonen we nu in één overzichtelijk en ontzettend simpel scherm. Niet heel erg belangrijk, maar hopelijk wel gewaardeerd! infolead.nl/weer/
27 juli 2020 Locatiegegevens BWNR
Bij schadeopnames met BWNR.NL kunnen nu locatiegegevens vastgelegd worden. Daarmee wordt zichtbaar waar een foto gemaakt is. Ook wordt zichtbaar waar medewerkers zich bevinden. De medewerker bepaalt zelf óf en wanneer locatiegegevens ingeschakeld zijn.
9 juni 2020 Vernieuwde website
U kijkt nu naar de geheel vernieuwde website van InfoLead. Dat werd na 5 jaar wel eens tijd! De nadruk ligt op openheid en overzichtelijkheid in een modern jasje.
5 juni 2020 Offline functionaliteit
De nieuw ontwikkelde 'offline' functionaliteit staat nu live bij de vooropnames. Dit houdt in, dat doorgewerkt kan worden bij een slechte of haperende internetverbinding. Ook is de snelheid sterk verhoogd en minder afhankelijk van de verbindingskwaliteit.
december 2019 Groene hosting
Onze hosting bij Antagonist is groen. Daarnaast is Antagonist gewoon een uitstekende hoster!
juni 2019 BRL 5024 certificering
BK Bouw- en Milieuadvies is ondertussen gecertificeerd voor bouwkundige vooropnamen, die zij uitvoeren met BWNR. Zie https://www.komo.nl/richtlijnen/5024/